Voksenværk Sønderbro

Aktiviteter for voksne i alle aldre

Voksenværk Sønderbro er en slags paraply for en masse nye aktiviteter, der gerne skal gøre HF Sønderbro til et meget mere aktivt og sjovt sted at være for alle – også dem, der ikke umiddelbart er tiltrukket af foreningens nuværende aktiviteter. Vores fornemste opgave er at medvirke til, at folk kan lære hinanden at kende på kryds og tværs af foreningen på nye måder og i nye interessefællesskaber.

Vores mål er er at inspirere og organisere aktiviteter til glæde/nytte for HF Sønderbros voksne i alle aldre.

Arten af aktiviteter, vi arbejder med, spænder bredt, men har alle en eller anden form for fællesskab som fællesnævner. Emner, vi har haft oppe at vende er: fællesspisning, folkekøkken, yoga, andre former for bevægelse, ekskursioner til andre haveforeninger, udendørs fællessang, filmaftner, vandreture, identificere planter på Fælleden, foredrag med folk udefra om fx giftfri havedyrkning, foredrag af vores egne medlemmer fx centralasiatiske nomaders boformer, rollespil, maling på sten. Vi er overbeviste om, at der findes mange mennesker i HF Sønderbro med spændende viden om alt muligt. Dem glæder vi os til at lære at kende.

Aktiviteter, vi ikke arbejder med: Ting der allerede findes i foreningen (sommerfest, loppemarked etc) og ting andre nye grupper tager sig af (bålplads, børneaktiviteter etc).

Har du en idé til en aktivitet, der passer ind i Voksenværk Sønderbro, eller vil du gerne være med til at hjælpe til, så kontakt os endelig.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., have 245

H/F Sønderbro 
Bonderosestien 300 B (kontor)
2300 København S.

Konto AL-Bank
5321-0304948

Medlem af kolonihaveforbundet